lauantai 9. elokuuta 2014

Hopottajien Bepancare - emulsiovoiteen testausPääsin ilokseni testaamaan Hopottajien kautta  Bepancare-emulsiovoidetta. Jee, olin innosta pinkeenä. Onhan minulle tuttu jo Bepanthen.


Mutta mikä pettymys minut valtasikaan ! Tämä tuote on hajustettu. Miksi ? Miksi ihmeessä sen pitää olla hajustettu ?

"Mieto tuoksu on käytössä miellyttävä ". Näin mainitaan esittelytekstissä. No kun ei vaan ole miellyttävä. Olisi kai pitänyt tajuta, että tuo mieto tuoksu on yhtäkuin hirveä lemu jos ajatellaan minun hajuaistiani :).

"Sopii sekä miehille että naisille". No, tuoksu on todella naisellinen, epäilen, ettei miehet haluaisi tätä laittaa itseensä :).
 
 
Lähdetäänpä miettimään ihmisen aamutoimia. Ensin hän pesee kasvonsa, käyttää ehkä jotain puhdistusmaitoa tmv. , joka on tietenkin - hajustettu. Sen jälkeen levitetään kasvovettä, joka myöskin on - hajustettu. Sitten levitellään päivävoide/ryppyvoide tmv. , joka tottakai on myöskin - hajustettu.

Tämän jälkeen siirrytään meikkaamaan, meikitkinhän tunnetusti tuoksuvat. Itsellänikin on meikkejä, joukossa myös tuoksuvia, mutta meikkaan nykyään harvoin. Meikkini ovat kuitenkin tuoksultaan sellaisia, että pystyn niitä käyttämään,olen valinnut sellaiset, jotka eivät minua ärsytä tuoksullaan. No, meikki on siis naamassa ja kainaloon pyöräytetään tai suihkutetaan dödöä, joka on TOTTAKAI - hajustettua. Sitten täytyy laittaa hiukset. Juu, muotoilusuihketta/muotovaahtoa ensin, tottamooses hajustettua sekin :). Tässä vaiheessa kemikaalien ja hajusteiden pilvi on jo mahtava. RIITTÄÄ JO !

Mutta ei. täytyyhän se tukka kuosiin vielä saada. Hieman vahaa, tuoksuvaa toki ja hiuslakkaa, joka tappaa talossa ja puutarhassa.

Lopuksi sipaus hajuvettä korvanlehden taakse...nuuskisnuuskis...en haista mitään...laitetaan lisää ja ihan runsaasti. Tässä vaiheessa monikemikaaliyliherkkä jo pyörtyy ellei sitten ole jo tajuttomana lattialla.

Myönnän. Olen itsekin joskus käyttänyt hajustettuja tuotteita. Mutta en enää. Ja kadun sitä, että elämäni on ollut hajustettua. Ei minua kukaan varoitellut niistä. Kestän nykyään vielä tuoksuja hieman. Esim. mustikkashampoo, mustikkasaippua, aito eucalyptusöljy. Mutta pääsääntöisesti elämäni on hajustamatonta. Tämä sairaus on pirullinen. Monikemikaaliyliherkkyys. Sanahirviö.

Mutta takaisin Bepancareen. Harmillista on, ettei purkin kyljessä/paketissa lue, että tuote on hajustettu. Vaikka se tuossa meille testaukseen osallistuville tarkoitetussa tekstissä kerrotaan . Itse myyntipakkauksessa sitä ei mainita millään tavalla. Se on todella harmillista. Koska Bepancaren ainakin minä yhdistin heti Bepantheniin. Se on minulle sopinut, joten pystyisin tätäkin testaamaan. Toisin kävi. Toivotaan, että saan jonkun tuttavani testaamaan tätä tuotetta.

2 kommenttia:

Viltsu kirjoitti...

Harmi, jos tästä ei ole sinulle iloa. Olisin mielelläni nähnyt kokemuksia muiltakin. Itse toivon saavani tästä apua ja hieman kauniimmaksi arpisen vartaloni.

Unknown kirjoitti...

No, ystäväni oli mielissään kun sai tämän tuotteen itselleen testattavaksi. Toivottavasti pääsen tuohon seuraavaan kampanjaan, jossa on hajustamaton tuote testattavana :). Jos olisin tiennyt tuon tuotteen tuoksun niin en toki olisi edes hakenut testaukseen mukaan.