keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Hopottamassa Nestlen SHREDDED WHEAT Punaiset marjat-muroja

Pääsin ilokseni Hopottamaan

SHREDDED WHEAT Punaiset marjat-muroja. Itse en kovinkaan paljon syö muroja, joten sikäli oli kiinnostavaa lähteä mukaan testaamaan näitä.

Avatessani pakkauksen, tuli ensin marjaisa, luonnollinen tuoksu. Hyvä, ei esanssinen tuoksu siis. Kippasin kulhoon ja lorautin vähän maitoa  sekaan. Teekupponen rinnalle. Aloin maistella...mumsmumsmums...

 

Ja pakko on sanoa, etten tykännyt. Vaikka tahtoisin tykätä kaikesta, mutta ei vaan voi. Vaikka olenkin herkkujen perään niin murot tahdon syödä aina ilman sokeria. En tykkää siitä kun maito menee makeaksi :). Valitettavasti jouduin jättämään loput syömättä, vähän söin, koska ajattelin, että ehkä ensivaikutelma oli vaan huono. Mutta ei. Ei ole minun juttu.

 Uskoisin,että lapsiperheessä nämä olisivat menestys :).

Seuraavana päivänä otin näitä ilman maitoa, napostelin suoraan paketista ja totesin, että ei nämä mitään maitoa tarvitse. Ihan vaan kuiviltaan kun syö niin paljon parempia.

Olin muuten jotenkin olettanut, että sisällä oleva marjatäyte on sellaista valuvaa ja löysää, onneksi ei ollut. Mutta makua siinä kyllä on ja voisin melkein suositella näitä ihmisille, jotka tahtovat jotain herkkua napostella kahvin/teen kanssa, mutta yrittävät olla ilman leivonnaisia/keksejä. Nämä vievät makeannälän ja täyttävätkin nopeasti. Minulle nämä jäävät nyt siis naposteluhetkiin - jos vain voin pitää näppini erossa leivonnaisista :).




TÄÄLTÄ löydät lisätietoa tuotteesta.


1 kommentti:

llillan kirjoitti...

Mie testailin kanssa näitä samoja muroja, ja jäi syömättä miullaki :D En tykänny näistä ees pelkästään hirveesti, saati sitten maidon kanssa. Kun aloin syödä noita niin rupes ällöttämään koska noiden tyynyjen koostumus on omituinen, ja muistutti miuta nuuskatyynyistä mitä oon nähny. Yökk :I