perjantai 24. lokakuuta 2014

Hopottajien Myllyn Paras voitaikinatasku-kampanjaNyt niitä on kokeiltu. Nimittäin Myllyn Paras Voitaikinataskuja. Olen hopottaja eli tuotetestaajana erilaisille tuotteille ja tällä kertaa testissä on voitaikinataskut.


Ja tästä lähdettiin. Edellisessä postauksessahan esittelinkin jo pakkausta ja tuotetta, nyt pääsin tositoimiin eli paistamaan tuotteita.

Tässä tuotteet ovat jo uunissa. Voitelin ne kananmunalla, laitoin osaan päälle juustoraastetta, yhteen kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä ja yhden jätin ilman päällisiä.

 Paistelin taskuja jonkun tovin ja otin hetkeksi pois uunista täyttääkseni ne. Päätin tehdä tällaisen kokeilun. Taskut sai ihan kivasti auki, hieman veitsellä reunasta autoin, mutta eipä paljon tarvinnut. Lisäsin juustoraastetta ja kinkkua sisälle. Ja jatkoin vielä paistamista hetken.


Tässä tuotteet uunista otettuna. Njamn !


Siemenpäällysteinenkin näytti tosi herkulta !

Testiryhmään pääsi mukaan myös aviomieheni, joka tässä odottaa malttamattomana, että saa maistaa :). Tästä kehkeytyi siis juustokinkkupasteija :).


Itselleni tein sitten siitä siemenillä päällystetystä tällaisen leipäsen. Sisälle tonnikalaa, hieman juustoa sekä kurkkua. Ja tämä oli oikeesti ihan tautisen hyvää. Mielessäni jo mietiskelin sellaista ihanaa tonnikalatahnaa tänne sisälle. Valitettavasti vatsani on melko tarkka siitä mitä sinne laitetaan, joten joudun tyytymään niihin täytteisiin, jotka vatsalleni kelpaavat. Nämä kelpasi. Ja vaikka tuote onkin vehnää sisältävä niin uskalsin syödä. Minulla ei ole keliakiaa, mutta syön pääsääntöisesti gluteenitonta. Vatsani ei onneksi suutu jos silloin tällöin syön jonkun tällaisen, kunhan en ota sitä tavaksi.Olimme molemmat sitä mieltä, että tuote on hyvä. Yleensä nämä voitaikinajutut on ihan hirveän rasvaisia, varasimme jo talouspaperia lähelle, koska kädethän menee aina ihan rasvaan tällaisia syödessä. Mutta ei näistä irronnut rasvaa juuri ollenkaan ! Paperia ei tarvittu. Voitaikinaksi siis todella kevyen tuntuinen, ei jäänyt myöskään sitä ikävää rasvakerrosta kitalakeen :).

Makeille täytteille en oikein itse osaa näitä käyttää, jotenkin mä miellän tähän voitaikinan makuun aina vaan sen luumumarmeladin :). Eli joulutorttu. Suunnitelmissa on kyllä yksi kokeilu, makealta puolelta. Jäädään siis odottelemaan sitä.

Vierasvaraksi nämä ovat kyllä tosi kätevä. Kotoa yleensä löytyy kinkkua, juustoa, salaattia, kurkkua jne. Joten näistä saa loihdittua nopeasti herkut pöytään :).

Ja jos päälle ei laita ennen paistoa juustoa tai siemeniä niin ei kannata voidella. Uskoisin, että ilman voitelua niistä saa kauniimman värisen.

1 kommentti:

imlacking kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä ja varmasti hyvää tuollainen missä on siemeniä. Voisi joskus itsekin kokeilla.