torstai 8. toukokuuta 2014

Olen ollut hiljaa, nyt puhun suuni puhtaaksi :)

Heippa !

Hiljaiseloa on blogissani ollut, syynä se, etten ole jaksanut. Eikä ole huvittanut. En silti blogiani poista, koska varmasti joskus tulee se hetki kun minulla on asiaa :). Tai olen jotain tehnyt.

En ole juurikaan viime aikoina leiponut. En ole myöskään askarrellut :). Enkä ole tehnyt koruja, saati fimojuttuja. No, yhden kerran fimoilin.

Vähän väsyttää ja olen nyt käynyt töissä, mökkeillyt ja hieman liikkunut. Siinäkin jo on hommaa, etenkin tuolla mökillä.

Tässä bloggaamisessa ärsymursuttaa sekin, että pitäs aina jaksaa pienentää kuvat. Ai että se on rasittavaa :). Mä haluan, että homma hoituisi helposti niinkun ennenvanhaan vuodatuksessa hoitui. Hitsi kun sekin kaatui. Muistattekos aikaa vuodatuksessa ? Minä niin tykkäsin siitä. Vaikka onhan täälläkin puolensa.

Muttajoo, turha valittaa pienistä :). Nytkin yritän parhaillaan pienentää kuvia, jotta voin näyttää teille mitä mää oon touhunnut. Koska en mää ihan laiska ole kuitenkaan ollut. Ja onko se laiskuutta ensinkään jos vaan keskittyy elämiseen, omaan jaksamiseen.

Alkuvuosihan me asuttiin evakossa. Pari kuukautta. Tässä vielä oma koti, yläkerta. Kaikki tavarat piti roudata yläkertaan, evakkoon vietiin vaan tarpeellinen. 

Evakossa asuessa me lennettiin.
 

ja lennettiin...

Löydettiin itsemme Roomasta, sinne vie kaikki tiet, myös lentotie.
 
Paavikin sattui olemaan työvuorossa. Eikä me tiietty, mutta hyvä kun satuttiin paikalle. Vaikkei juurikaan Paavin puheesta mitään ymmärretty. Tässä kuvassa Paavia vielä odotetaan, oli vaan levittänyt lakanansa tuulettumaan.
 


 Palattiin evakkokotiin.

Vain tarpeellinen mukana

Sisustustikkaat :D

Piti tehdä lisäpöytiä pahvilaatikoista.


Eteisen pöytä
 

Yöpöytä

  Muovipusseille putkilo tehty muovikalvosta, isosta ja kuminauhasta.


Herkuteltiin evakossa...

Ja jaksoin leipoakin.

Nyt on oltu mökillä vapaapäivät

Mulle iski into putsata mökin lattia ja listanvierukset ihan kunnolla. Konttasin lattialla ihmesienen kanssa. Se on oikeesti tosi ihmeellinen sieni !

Tässä ennen kuva

Ennen hinkkausta

Ennen ihmesientä

Jälkeen ihmesienen. Käytin myös vähän hajusteetonta yleispuhdistusainetta, josta olin tehnyt laimennoksen. Että sain kaikki pahimmatkin tahrat pois. 
 

Jälkeen. Kulumia lattiassa, ne ei ole likaa.

Ihmesieni on ihmeellinen.

4 kommenttia:

Vilimarika kirjoitti...

Ihmesieni on kiva keksintö.
Kyl jokaisella pitää olla muutakin elämää, kuin netti. Itsekin saatan joku päivä tehdä useitakin bloggauksia jemmaan ja ajastaa ne sitten putkeen. Saa sillaikin "nettivapaata" ja silti blogi toimii. ;)
Onneksi tuo evakointi on ohi jo.

RaijaAnnikki kirjoitti...

Välillä on pakko "huilata" varsinkin kun kesä saapuu. Ei aina jaksa postailla ja se kuvien piennennys kans on rassaavaa. Vuodatus on tietenkin edelleen olemassa mutta ei ole tullut sitäkään päivitettyä. Mutta kaikkea hyvää sinulle-älä katoa.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kiva kun teit postauksen. Ei tosin aina ole pakko jaksaa. Sitä on oltava muutakin elämää kuin blogielämä. Upeita kuvia olet ottanut ja Rooma olisi minunkin unelmani. Voi kun sinne pääsisin.

Susanna kirjoitti...

Olipa kiva taas lukea kuulumisiasi. Ihanaa kevättä sinne teille!